Försäljning 2:a, Lviv, Lviv, Ukraina, Starojevrejska

Försäljning - Cod. 39119

  • Typ: 2:a
  • Område: 63 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 3

Klar lösning för att bo abo på liknande sätt.
Dvokhkіmnatna lägenhet på två våningar (3 och 4 på toppen av fyra-sidiga fönster) med balkong. Budinok i den historiska delen av Lviv i Staroєvreiskiy str. För 100 m från Ploshchі Rinok, efter en större reparation, bygga om och stiga ner. Utrymmet på utgångsrullen 5x5 = 25m2. Bred nedåt 125-180 cm.
Lägenhet, ljus, designerrenovering. Yta: prim: 62,7 kvm, bostadsområde 46 kvm. På 3 våningar: Kimnata 18,4 kvm, korridor 5 kvm M. Kök 8 kvm M. Badrum med toalett 3,5 kvm; på 4 rader: Kimnata 27,6 kvm.
Gå in i korridoren i korridoren. Kimnati med de inre lägenhetsträdarna faller ner på metallramen. P_dlog i nya möbler іtalіysky parkett med ek, nära badrumsbrickan, i köket och korridor linoleum. Vіkna і balkong nya träd'anі med metall nіmetskyy tillbehör Roto, tvådimensionell sklopaket, orіntovanі på pіvden, vyhodyat på intern-Budinkovian stöd. Opalennya: gas- och elektriska konvektorer. Elektriska ledningar är nya, elektriska ledningar med automatik och ELV. Vattenreningsverk, nytt vattenrör, 2 vattentankar. Intercom. Gammal telefon och internet. Є pіdval 4kv.m. I lägenheten kan vmontovan meblі (shafi-coupe) väckte tehnіka (gazovuyu-yta, vityazhka, m_krohvilova pіch, gaskolonn, pralnna-maskin, kylskåp), VVS-fixturer (badkar, toalett, handfat), på stockarna, I-10, I-10, I-10, vstanovlennya. Є allt är nödvändigt för att bo (bord, bord, pallar, divaner, ljusarmaturer, tullar, gardiner, gardiner). Klar lösning för att bo abo på liknande sätt.
Möjlig försäljning utan möbler och möbler, prismetoder.
Det är möjligt att ansluta till de två lokala lägenheterna med de omgivande ingångarna, planera om de tre rozmіrіv som kіlkostі okremih prim_shchen, rozshirit för rahunok ploshchі gorishcha. Ovanför lägenheten och de två sida vid sida lägenheterna finns det en bergig ås med utsikt över dacha, en ny, en metallplatta, man kan se panorama över Lviv, rådhuset och det höga slottet. Det är möjligt att sätta på en stor terrass (140m2), omgiven av en maydanchik.
Riktigt köp - verkliga förhandlingar!
Du kan hitta på den här artikeln.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB