Försäljning 2:a, Lviv, Lviv, Ukraina, Starojewrejska

Försäljning - Cod. 39122

  • Typ: 2:a
  • Område: 63 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 3

En lägenhet med två rum i centrum av gamla Lviv.

Jag kommer att sälja en två-rums, modern och stilfullt möblerad lägenhet, belägen i centrum av gamla Lviv i en solid byggd byggnad. Hus isolerat med styrofoam och gipsat. Byggnaden ligger i den historiska delen av staden, 100 meter från rådhuset och 200 meter från den latinska katedralen på Starojewrejska gatan.
En lägenhet på två våningar (3: e och 4: e våningen i en 4-våningar tegelbyggnad). Lägenheten har balkong. Användbar yta 62,7 m2. På 3: e våningen, hall 5,3 m2, separat kök 7,9 m2, badrum med toalett 3,5 m2, vardagsrum 18,4 m2, på 4: e våningen rum (sovrum) 27,6 m2. Rummen är förbundna med inre trätrappor på en metallkonstruktion. På golvet i rummen finns en ekparkett, plattor i badrummet, elastiska golv i köket och hallen. Utställningen av världens sidor - söder - restaurangen är mycket upplyst med utsikt över husets innergård. Nya träfönster med tyska Roto-beslag, trippelglas. Uppvärmning: gas och elektriska konvektorer. Ny kopparkabling. Nya vattenledningar, 2 vattenmätare. Säljs med möbler till individuell beställning (soffor, bord, stolar, skåp, speglar) och sanitetsutrustning (badkar, toalett), inbyggda möbler (i köket, badrum och garderober i rum), inbyggda apparater - avancerad utrustning (gasspis, spis, mikrovågsugn, vattenvärmare, gasmätare, tvättmaskin, kylskåp). Allt är nytt, installationsåret 2015-2018. Fasttelefon, internet, intercom. Lägenheten har en bifogad källare med en yta på 4m2. Gratis parkeringsplatser för boende ligger 150 m från byggnaden.
Ovanför lägenheten och på båda sidor om lägenheten finns en vind med tillgång till sitt eget tak. Taket är dolt av ett takark. Taket avslöjar en magnifik utsikt över rådhuset, panorama över Lviv och slottkullen (High Castle). Det är möjligt att ordna ett stort observationsdäck (140m2). Det är också möjligt att dela lokalerna i två separata lägenheter med separata ingångar, rekonstruktion för att ändra storleken och antalet lokaler, förlängning på grund av vinden.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB