Försäljning Företag, Khmelnitskyi, Khmelnytskyj, Ukraina, Курчатова, 8

Försäljning - Cod. 38103

  • Typ: Företag
  • Område: 5800 m²
  • Antal rum: 50
  • Våning: 2

Khmelnitsky-anläggningen "Thermoplastic Automatic" - ett specialiserat företag för produktion av formsprutmaskiner. Den höga tekniska nivån på den producerade utrustningen möjliggjorde att exportera den till många länder. För närvarande har följande huvudområden bildats i företagets produktionsprogram: Automatiska gjutmaskiner och formsprutmaskiner av nya serier, speciella formsprutmaskiner. Förpackningsutrustning (utrustning för produktion av polymerbehållare och förpackningsprodukter för livsmedels-, läkemedels-, oljeraffinering och andra industrier), inklusive och blåsgjutningsutrustning. Utrustning för återvinning av termoplastmaterial av olika former (spruer, skrotor, defekta produkter, polymerisationsenheter, filmavfall). Utrustning för bearbetning av jordbruksprodukter (extruder för bearbetning av foderkorn). Konsumtionsvaror (plastprodukter för hushållsbruk, gaspannor). Förutom den seriella produktionen lanserade företaget också produktionen av modell DE3132-250TS1 med hydraulik från Mannesman Rexroth och Parker, samt Balluff displacement sensorer. Från och med 2004 installerar vi även Parker pumpar på formsprutmaskiner av modeller DK3330.F1. Förutom serieproduktion av automatiska gjutmaskiner för specialbeställningar, ett munstycke med filter för varmlöpningsformar, torkbehållare, transportör med separator för utförande av färdiga produkter och löpare, en termostat, en vakuumlastare.

 Tyvärr, efter Sovjetunionens sammanbrott började fabrikkens produktionskapacitet att blekna, och nu säljs den i delar till den som vill. Nu erbjuder vi dig att köpa en verkstad för 4000 m² och 50 kontorlokaler med en total yta på 1800 m². angående priset är möjligt förhandlingar. Kontakta oss för mer information.

I Khmelnitskys stad, den billigaste fastigheten i Ukraina, en befolkning på över 300 000 personer, utländska investerare och företag skapar jobb för människor, och i gengäld får de bästa förutsättningarna för affärsutveckling och det lägsta priset för produktion i Europa. Khmelnitsky är en av de mest framgångsrika städerna i Ukraina, som förbinder västra och östra Ukraina, står staden vid en stor korsning av järnvägslinjer, genom vilket alla tåg i landet passerar. I Khmelnitsky finns den största marknaden i landet, och de mest aktiva fastighetsbyggnadsprojekten äger rum; Du kan utrusta alla affärer och produktion här.
Du kan alltid prata om framtiden för vår stad, men det är bättre att omedelbart fortsätta till handling. Om du är intresserad av att köpa kommersiell fastighet i vår stad och i någon annan ort är konstig, kontakta oss omgående och vi hjälper dig gärna hitta något.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB