Försäljning Hus, Hnidyn, Kiev, Ukraina, Центральная

Försäljning - Cod. 40421

  • Typ: Hus
  • Område: 1200 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 3

Guld kräver inte förgyllning - så kan du säga om den engelska stilen. Detta innebär att det ska vara dyrt och ädelt, men återhållsamt, utan onödiga prydnader och glitter.
Hus i engelsk stil, det vore lämpligt att kalla det klassiskt. Sådana hus betraktas som standarden för tillförlitlighet, stabilitet och motsvarar den måttliga storleken på den brittiska aristokratins liv.
Byggnaden har en elegant design, eftersom den kombinerar grundläggande kraft, förfinad sofistikering och precision, adel och lyx. Först kan det tyckas att du inte tittar på ett engelskt hus utan på ett riktigt medeltida slott som lockar med sin storhet.
Landskapet i den engelska gården liknar den naturliga. Det finns ingen vanlig proportionalitet och svårighetsgrad av linjer. Alla element finns på platsen i slumpmässig ordning. Det främsta kännetecknet är oförutsägbarhet.
Kompositionerna är utformade på ett sådant sätt att det helt enkelt var omöjligt att märka alla deras komponenter samtidigt. Varje ny gräsmatta visas helt oväntat, för tillfället gömmer sig sig bakom frodig vegetation eller en böjning i stigen.
Det finns ingen plats för monotoni. Alla detaljer är noggrant utformade och placeras underbart harmoniskt. Forbs ängar växlar med majestätiska lundar av gamla träd, gräsmattornas snygghet betonas av buskar av buskar ...
På denna fantastiska plats finns en fantastisk känsla av proportioner, som kan ge även de mest till synes enkla blomsterbäddarna adel. På grund av förmågan att spela på kontraster skapades en mysig atmosfär och slutligen en mycket vördnadsfull inställning till balans mellan funktionalitet och estetik.
Det är lätt att förstå dem som är nöjda med ädel lyx och aristokrati. Den engelska stilen i interiören fängslar med nåd och smakfullt utvalda detaljer.

Husets interiör kan präglas av begrepp som respektabilitet och lyx.

Husets design väcker uppmärksamhet med sin aristokrati och elegans. Med yttre konservatism ser det mysigt ut och ger dig en trevlig vistelse - vardagsrummet är fyllt med trevlig belysning och skapar en mjuk atmosfär. Rummen är särskilt eleganta med fylliga volymetriska gardiner. Under den kalla årstiden förstärks komforten med en marmor spis.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB