Försäljning Exploateringsmark, Verhnij Jaseniv, Ivano-Frankivs'k, Ukraina, Ukraina, Ivano-Frankivska Oblast, Verhovynskij Rajon, Verhnij Jaseniv

Försäljning - Cod. 38986

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 7500 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Jag kommer att sälja en livsmiljö med 74 aror i hjärtat av Hutsul-regionen, i Karpaterna, i byn Verhnyj Jaseniv, bestående av tre byggtomter.

Livsmiljön ligger 10 minuter längs vägen från byns centrum med affärer och en kyrka, flera kilometer från huvudstaden i Hutsul-regionen - Verhovyna (tidigare Żabie), 120 km från Ivanofrankivsk (tidigare Stanisławów), 120 km från Chernivtsi, 60 km från Kołomyja. 10-15 minuter till fots från asfaltvägen, tillgång till huset med terrängbil på sommaren i torrt väder. På vintern med fyrhjuling eller släde. Möjlighet att hyra bil eller lastbil - att ta med nödvändiga saker. Förarbeten med att bygga en väg direkt till tomten har påbörjats, investeringar krävs för att färdigställa den.

En plats med stor potential, perfekt för ett turist vandrarhem, ett litet hotell, agriturism. Två tomter på cirka 25 ar är obebyggda, på en källa.

På tredje tomten (25 ar) ett hus av granstockar, utan källare, stengrund, 9,03x10,30 m. (merparten är en frisk stock från 1950-talet), isolerad bottenvåning, renoverad för 9 år sedan, rinnande vatten i egen grävd brunn (12 m djup), panna, septiktank, el, täckning för mobilnät, satellit-TV.
På framsidan av huset finns en täckt veranda med utsikt över Black Cheremosh-dalen. Bottenvåning - vardagsrum öppet mot kök, sovrum, korridor, badrum (dusch) med toalett, samt tre grovkök - ett med möjlighet till ombyggnad till rum. Vinden är över 7 m hög - oisolerad, den kan användas till 4 sovrum med mezzaniner och badrum. Huset var bebott året runt - elvärmare, spis, öppen spis. Taket är täckt med kluven gran bältros, 2017 återigen bevarat med medel hämtade från Polen. Badrum - kakel, dusch, handfat. Köket är utrustat med skåp handgjorda av en lokal snickare, ett vedeldat kök, värmer hela väggen i vardagsrummet och en elektrisk spis.


Dessutom finns det ett andra hus på tomten, med ett liknande område, med en veranda, gjord av stockar, hämtad från bergen och byggd på tomten för ändamålet som ett turistvandrarhem, på turistvägen till Pisany Kamień ( 1,5 timmar). Huset är historiskt, från slutet av 1800-talet, utbyggt på 1920-talet, i utmärkt skick. Två rum och en korridor. Följande har rekonstruerats: en lerbrödsugn med öppen spis och spis, och en andra, också av lera, med täckt eldstad och spis. Huset har en veranda med vacker utsikt över dalen, den är täckt med sk drinka (unik!) d.v.s. en planka (inte en singel) kluven.
På tomten finns även en jordkällare och en vedbod med ett litet hönshus.
Unika gamla sorter av äppelträd, ett valnötsträd vid verandan till ett bostadshus. Bakom staketet finns en skog - svamp, björnbär, vilda jordgubbar.
BILDERNA VISAR DEN TOTALA AREAN PÅ 25 OMRÅDEN PÅ DEN BYGGDA TOMTEN
OCH 49 OMRÅDEN AV FÖLJANDE BYGGNAD.

De återstående 49 arena är uppdelade i 2 tomter med liknande yta. På en av dem finns en källa som för närvarande finns i en provisorisk vattentank. Under ägarens frånvaro använder grannarna vattnet.

Priset på obebyggda tomter - $ 1 300 per are. Bebyggda tomter 1 300 $ per är + 10 000 $ för byggnader med utrustning. Priserna är förhandlingsbara vid köp av 3 tomter.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB